Paul

“Plezier is het sleutelwoord voor succes”

Paul
Sales Manager

In 1999 zette ik mijn eerste stappen in de wereld die printing heet. Geen idee waar ik aan begon, maar de ambitie, drive en wil om te presteren heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ooit begonnen als Junior Accountmanager en na alle stappen te hebben doorlopen, ben ik op dit moment verantwoordelijk voor de direct sales in regio Noord.

In die 20 jaar is er veel veranderd in de markt, maar de intrinsieke eigenschappen van sales en het sales team zullen in de basis nooit veranderen. Discipline, structuur en de honger naar succes, zijn de basis van sales.

De tijd waarin we leven is erg onrustig en turbulent geworden. De druk om te presteren is in onze maatschappij is enorm toegenomen, zeker in de sales, waar altijd de druk van targets op de loer ligt.

Als je goed in je vel zit dan presteer je beter. Bij ons wordt je meteen opgenomen in het team. Nieuwe collega's omschrijven het vaak als een warm bad. Aan de ene kant creëren we rust d.m.v. een overzichtelijk stappenplan en een duidelijke structuur, aan de andere kant hebben we de drive om er vol voor te gaan. Hard werken gaat hierbij altijd hand in hand met plezier maken. We gaan voor elkaar door het vuur. Vanuit deze basis wordt je zelf ook steeds beter en wordt het behalen van targets geen last maar een vanzelfsprekendheid.

Naast de commerciële doelstellingen, ben ikzelf dagelijks bezig met klanten en het aansturen van m'n team. Ik geloof sterk in de samenwerking en de dynamiek in een sales team. We hebben één gezamenlijk doel: het winnen van finales. En dat winnen geeft energie! 

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.