Marleen

“Elkaar motiveren en inspireren is de sleutel tot succes”

Marleen Pols
Recruiter

0418 68 22 22

   

Als corporate recruiter ben ik altijd op zoek naar de passie, drive en ondernemerschap in iemands karakter. Het maken van de perfecte match, en vertaalslag met onze business, geeft mij ontzettend veel energie!

Met mijn focus op het hunten naar de beste sales professionals voor onze locaties in Nederland en België, ben ik verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces binnen Itec.

Itec spreekt mij aan vanwege de open, directe en dynamische bedrijfscultuur. Daarnaast word ik erg enthousiast van de innovatieve manier van werken waar Itec voor staat. Dit past perfect bij mijn persoonlijkheid en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de groei van deze organisatie.

Sophie 20191

“Ontwikkelen binnen de organisatie”

Lotte Lausberg
Recruiter

0418 68 22 22

   

Binnen Itec heb ik de kans gehad om mezelf te ontwikkelen als Recruiter. Ik vind het belangrijk dat je jezelf binnen een bedrijf kan ontwikkelen. Door enthousiasme, doorzettingsvermogen en wilskracht staan er altijd deuren voor je open. Dus zo ook bij Itec.

Ik ben op zoek naar enthousiaste kandidaten met een doorzettingsvermogen die ik een mooie plek binnen de organisatie kan aanbieden.
Het is voor mij een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden die pas bij de organisatie. Ik als recruiter ben daarom verantwoordelijk voor het realiseren van de juiste match tussen de kandidaat en Itec.

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.