Marleen

“Elkaar motiveren en inspireren is de sleutel tot succes”

Marleen Pols
Recruiter

0418 68 22 22

   

Als corporate recruiter ben ik altijd op zoek naar de passie, drive en ondernemerschap in iemands karakter. Het maken van de perfecte match, en vertaalslag met onze business, geeft mij ontzettend veel energie!

Met mijn focus op het hunten naar de beste sales professionals voor onze locaties in Nederland en België, ben ik verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces binnen Itec.

Itec spreekt mij aan vanwege de open, directe en dynamische bedrijfscultuur. Daarnaast word ik erg enthousiast van de innovatieve manier van werken waar Itec voor staat. Dit past perfect bij mijn persoonlijkheid en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de groei van deze organisatie.

Sophie 20191

“Werken bij Itec biedt je de mogelijkheid om in jezelf te geloven”

Sophie Harlaux
Recruiter

0418 68 22 22

   

Als Young Professional weet ik als geen ander hoe belangrijk de eerste stap in je carrière is. Itec biedt een podiumplaats voor gedreven, enthousiaste en ondernemende starters.

Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van de juiste match tussen een potentiële collega en Itec. Het is mijn uitdaging om er achter te komen of een kandidaat past binnen de Itec cultuur. Itec spreekt mij persoonlijk aan doordat het een dynamische onderneming is met een no-nonsense mentaliteit.

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.