Rick

“Ben je niet bang om te vallen en vervolgens weer op te staan en uiteindelijk alleen maar beter te worden? Schroom je dan niet en word mijn nieuwe collega!”

Rick 
Sales Trainee

Ik ben bij Itec komen werken omdat ik hier een kans krijg die ik nergens anders zou kunnen krijgen. Na de eerste gesprekken werd het mij al snel duidelijk dat Itec een organisatie is die sales ademt en het beste uit de werknemers wil halen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Sales Academy waar ik zelf midden in zit. In deze academie leer je sales van begin tot eind en word je opgeleid tot een volwaardig accountmanager. Dit sprak me dan ook erg aan in deze functie. Ik word opgeleid tot volwaardig accountmanager en dit is het beroep wat ik later wil bekleden!

Binnen de organisatie van Itec leer je alle facetten om een volwaardig accountmanager te zijn, denk hierbij aan het eerste telefoontje tot de handtekening onder de overeenkomst! Je leidingevende is een ervaren professional uit het vak en weet je alle kneepjes van het vak tot in de puntjes te leren. Als je ergens tegen aanloopt kijken ze graag met je mee om het op te lossen en op die manier leer je stap voor stap hoe een goede accountmanager te werk gaat.

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan het werken bij Itec is het ervaren van sales in de puurste vorm. Iedereen is hier heel erg gedreven om zijn doelen te realiseren en dat merk je aan alles. Tegelijkertijd staat iedereen voor je klaar om je te helpen en krijg je alle ruimte om te leren. Tevens krijg je hier direct de kans om jezelf te laten zien. Je hoeft hier niet maanden in de banken te zitten om vervolgens accountmanager te zijn. Hier leer je door het te doen en krijg je dus ook direct kans om je eigen bonussen binnen te halen. Dat vindt natuurlijk iedereen leuk!

Ik raad andere jonge sales talenten aan om bij Itec te komen werken om in jezelf te investeren, te leren, te groeien en uiteindelijk succesvol te zijn. Ben je niet bang om te vallen en vervolgens weer op te staan en uiteindelijk alleen maar beter te worden? Schroom je dan niet en word mijn nieuwe collega!

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.