foto Charlie Kippers

“Goede begeleiding voor een mooie start in de sales”

Charlie Kippers

Ik was op zoek naar een uitdagende functie in de buitendienst om mezelf te ontwikkelen op het gebied van sales bij een leuk bedrijf waar tevens goede doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn.

Ik was op zoek naar een jonge enthousiaste groep waar een ‘work hard, play hard’ mentaliteit heerst. In een gesprek met mijn broer kwam direct Itec naar boven. Mijn broer Maarten heeft altijd met veel plezier gewerkt onder leiding van Paul Wielenga en heeft hier een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Maarten adviseerde mij om eens in gesprek te gaan met Paul. Tijdens dit gesprek kwam eigen snel naar voren dat dit een team is waar ik graag onderdeel van wil uitmaken.

Paul kwam tijdens het gesprek over als een zeer energieke man die kort op de bal zit en zijn team dagelijks laat leren en ontwikkelen.

Inmiddels een aantal weken werkzaam bij Itec onder leiding van Paul. De eerste indrukken zijn erg goed! Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, krijg duidelijke kaders waarbinnen ik mag werken en het team helpt mij waar ik vragen heb zodat ik snel mijn draai kan vinden binnen Itec.

Ik kan iedereen adviseren die een uitdagende baan zoekt met daarbij goede ontwikkelingsmogelijkheden om in gesprek te gaan met Itec.

Maarten Kippers: Momenteel ben ik niet meer werkzaam bij Itec. Ik ben hier mijn carrière in de sales begonnen en heb het leerproces als zeer prettig ervaren. Bij Itec is er ruimte voor ontwikkeling, goede begeleiding voor een mooie start in de sales en het is een gezellig bedrijf. Vandaar dat ik mijn broertje Charlie aanbevolen heb om zijn carrière bij Itec te beginnen.

 

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.