Support & Staf

Waar strategie, ambitie en lef samenkomen

Maak kennis met onze vacatures op het gebied van staf en support. Hierbij kun je denken aan functies op het gebied van HR, Marketing & Communicatie, Finance, Sales Support & Contracting en Customer Service . Uitdagende doelen, gedreven collega’s, kwaliteit en intensief teamwork, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze hoogwaardige dienstverlening op het gebied van document solutions.

Onze medewerkers bepalen de cultuur van Itec. Deze kunnen we het beste omschrijven als: energiek, enthousiast en een gezonde dosis lef! Wij koesteren deze cultuur omdat het een belangrijke bijdrage levert aan ons succes en werkplezier. Bij Itec zien we onze medewerkers als dé motor voor verbeteringen. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die hier hetzelfde over denken. Energieke, vakbekwame en gedreven professionals.

Ook ambitie vind je terug in onze mensen. We zijn ondernemend in ons denken en praktisch in het oplossen van problemen. Alles wat we doen, doen we met de juiste talenten om ons heen. Maar het belangrijkste is dat we het lef en de nieuwsgierigheid hebben om bepaalde vraagstukken ter discussie te stellen en antwoorden te geven waar anderen niet over nagedacht hebben. Uitsluitend door dit te doen kunnen we de grootste onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentenoplossingen zijn en blijven.

Bij Itec maken de mensen het verschil. Samen met jou kan Itec deze vooruitgang boeken. Of het nou gaat om een functie als receptioniste, medewerker sales support & contracting, HR professional of customer service medewerker, jij kunt deze belangrijke schakel voor onze organisatie zijn. In hechte teams waarin ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheden heeft, kun je met passie en plezier groeien in je werk. Ben je ambitieus, sta je graag in contact met de klant en heb je een passie voor serviceverlening?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast geworden maar staat er geen functie in jouw vakgebied open?
Stuur dan een open sollicitatie via de button op de homepage.

 

Vacatures Support & Staf Nederland

Itec Nederland

Bekijk de vacatures

Vacatures Support & Staf België

Itec Belgie

Bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.