Techniek

Passie is de basis, kennis is de sleutel, trots op prestaties

Itec hecht veel waarde aan het optimaal bedienen van onze relaties. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder onze experts op technisch vlak, ofwel onze service toppers. Onder de noemer Service vallen de volgende afdelingen: Field Service, Customer Service, Product & Solutions, Logistiek, Kwaliteit en ICT.

Itec is een aantrekkelijke werkgever en wil zorgdragen voor een inspirerende, uitdagende werkomgeving voor haar medewerkers. Ons doel is om altijd hoogstaande kwaliteit, maatwerk en service aan te bieden. Onze medewerkers vertegenwoordigen deze gedachte waarbij onze Service Technici worden gezien als belangrijkste schakel in dit proces.

Omdat onze branche altijd onderhevig is aan sterke veranderingen en een hoge efficiency vereist, willen wij altijd vooruitlopen op ontwikkelingen. Met name het continu opleiden van mensen, het pro-actief en doelgericht denken en handelen zijn sterke succesfactoren van ons beleid en strategie.

Itec Services onderscheidt zich ook sterk doordat wij altijd willen samenwerken. Niemand staat er alleen voor, omdat je altijd terug kunt vallen op een groot en gemotiveerd team van professionals. Zo staat techniek ook nooit op zich maar is er altijd een koppeling naar ICT, kwaliteit of logistiek.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in onze prestaties naar de klanten en daarom stemmen wij faciliteiten en systemen af op die mensen en niet andersom. In het werken met onze bestaande en nieuwe collega’s staat altijd de mens centraal. Wij geloven in talent, motivatie en vertrouwen.

 

Vacatures Techniek Nederland

Itec Nederland

Bekijk de vacatures

Vacatures Techniek België

Itec Belgie

Bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Heb je interesse in een functie binnen Itec? Vul dan het open sollicitatie formulier in.